Kategoriler: Tanıtım

Cazip Monster Oyun Bilgisayarı Fiyatları ile Hayalinizdeki Sisteme Kavuşun!

Oyunculuk hayatınıza masaüstü bilgisayarla başlamış olsanız da dünya çapında yapılan piyasa araştırmalarının da gösterdiği üzere masaüstü bilgisayar satışları her geçen dönem biraz daha azalıyor ve herkes, büyük bir hızla dizüstü bilgisayarlara geçiş yapıyor. Aslında insanların bu yaklaşımı yersiz sayılmaz zira masaüstü hazır bilgisayarların kendileri de tek başına bilgisayar donanım bileşenleri de hem maliyet hem de kullanılabilirlik noktasında teknoloji tutkunlarını biraz yoruyor. Örneğin, dizüstü formundaki oyun bilgisayarı fiyatları, üst düzey bir ekran kartından bile düşük seviyede seyrediyor ve kullanım sürecinde sahiplerinin başını, teknik sorunlarla ağrıtmıyor.

Mikrodalga Fırın Kadar Elektrik Tüketen Ekran Kartları mı?

Teknolojinin gelişmesinden, bilhassa grafik teknolojilerinin ileri gitmesinde öncü rol üstlenen ekran kartlarının hızla gelişim göstermesinden herkes memnuniyet duyuyor. Ancak sektörün önde gelen isimleri, en yeni ekran kartlarında, mimari bakımından büyük yenilikler ve atılımlar yapmış olsa da özellikle tepe seviyedeki çözümlerinin güç tüketim oranlarını pek de azaltamamış görünüyor. Bugün çarşıya çıktığınızda ve en güçlü ekran kartını almak istediğinizde, satış sorumlusunun “PSU’nuz kaç watt?” gibi sorularıyla karşılaşmanız mümkün oluyor. Zira böylesi ekran kartları 850 Watt’lık PSU’lara ihtiyaç duyarken etkin kullanım esnasında bir mikrodalga fırın kadar, yani yaklaşık 500 Watt elektrik sarf ediyor. Bu kartlara hız aşırtma uygulamayı düşünüyorsanız, kartların güç tüketim değeri 700 Watt’lara kadar yükselebiliyor. Böylesi yüksek miktarda elektrik tüketen ekran kartlarının fiyatları da kabul edilebilirlik sınırlarının epey ötesinde bulunuyor. Güçlü sayılabilecek bir değil iki adet gaming laptop alabileceğiniz fiyatlara sunulan üst düzey ekran kartları, oyun bilgisayarı fiyatları ile kıyaslandığında şu noktada anlamlı bir yatırım olmaktan çıkıyor ve oyunculuk için en ideal platform, laptop yapısındaki oyun bilgisayarları hâline geliyor.

Yeni Nesil Anakart, İşlemci ve RAM’ler Oyun Bilgisayarı Fiyatlarını Solluyor

Konuya teknolojinin gelişiminden herkesin memnun olması ile başladık ve bu gelişimin kendini en iyi biçimde gösterdiği sahalardan biri, güncel bilgisayar donanım bileşenleri olarak değerlendiriliyor. Yakın zamanda DDR5 standardının yaygınlaşmaya başlaması, bu standardın gereklerini karşılayan ve PCIe 5,0 teknolojisini destekleyen yeni nesil anakartların kullanıcılarla buluşması, dahası, her iki yeni teknolojiyle tam uyumlu çalışan işlemcilerin sunulması, oyun ve teknoloji meraklılarında büyük heyecan uyandırıyor. Ne var ki az önce bahsettiğimiz üst uç ekran kartlarındaki yüksek maliyet meselesi, burada da devreye giriyor. Eski nesil sisteminizi emekliye ayırıp tamamen yeni bir sistem toplamak istediğinizde karşınıza oyun bilgisayarı fiyatları ile karşılaştırdığınızda neredeyse iki kata varan fiyat listeleri çıkabiliyor. DDR5 destekli anakartların bütçe dostu şeklinde tanımlanmaktan çok uzak olması, DDR5 belleklerin kendilerinin pahalı fiyat aralıklarında bulunması ve güçlü işlemcilerin, giriş seviyesi bir oyuncu bilgisayarıyla benzer fiyatlarda yer alması, oyuncuları biraz düşündürüyor. Parasını en iyi şekilde değerlendirmek arzusundaki oyun tutkunları ve teknoloji meraklıları, bu noktada hiç tereddüt etmeden oyun bilgisayarı fiyatlarını inceleyip gereksinimlerine yanıt veren çözümlere yatırım yapıyor.

Monster Notebook Oyun Bilgisayarı Fiyatları ile Oyuncuları Mutlu Ediyor

En güncel teknolojileri, en cazip koşullarda Türkiye’deki kullanıcıların beğenisine sunan ve geliştirdiği oyuncu bilgisayarlarıyla adından daima söz ettiren Monster Notebook, yeni nesil donanım bileşenleri içeren laptop modellerini, erişilebilir fiyat aralıklarında tutmayı sürdürüyor. Monster Notebook imzası taşıyan Abra ve Tulpar serisi oyun bilgisayar modelleri, Intel ve NVIDIA’nın güncel mobil işlem birimlerini beraberinde getirirken özellikle 12. nesil Intel işlemcilerle güçlendirilen laptop modellerinde, DDR5 sistem bellekleri yer alarak ilgili bilgisayarların performansı zirveye taşınıyor.

Maddî imkânlarınızı en verimli şekilde değerlendirerek güçlü bir oyuncu bilgisayarı almayı düşünüyorsanız ve satın alım aşamasında donanım özelleştirmesi, ömür boyu bakım garantisi, alanında uzman teknik servis ekibinden destek gibi pek çok avantajdan yararlanmayı istiyorsanız, Monster Notebook imzalı laptop modellerini tercih edebilirsiniz.

 

Son gönderiler

Bodrum Adana Uçak Bileti İle Keyifli Yolculuklar

TezFly olarak, Bodrum Adana uçak bileti arayışlarınızda size özel tekliflerimizle yanınızdayız. Seyahat deneyiminizi daha da…

2 gün önce

Mahsun J. 2. sezon ne zaman çıkacak?

Röportaj Adam olarak bilinen Mahsun Karaca'nın ilk dizi projesi olan Mahsun J. büyük beğeni toplamıştı.…

2 gün önce

Türkiye’nin Önde Gelen Influencer Ajansıyla Markanızı Büyütün

Günümüzde, influencer pazarlama stratejileri, markaların büyüme hedeflerine ulaşmalarında kritik bir rol oynar. Özellikle Türkiye'de, sosyal…

3 hafta önce

Ray spot ışığının tanıtılması ve nasıl yakılacağı

Raylı spot ışıkları mekanda modaya uygun bir atmosfer yaratabilir. Raylı aydınlatma, modern ve çağdaş tasarımlara…

3 hafta önce

İllegal Hayatlar 2 ne zaman çıkacak?

Röportaj Adam mahlaslı Mahsun Karaca'nın ilk denemesi olan İllegal Hayatlar filmi 13 Ocak 2023 tarihinde…

4 hafta önce

Web Scraping Teknikleri ve Gizlilik Politikaları: Veri Toplama ve Analizinde Önemli İpuçları

Günümüz dijital çağında, çevrimiçi veri toplama ve analizinin önemi gitgide artmaktadır. İnternet üzerinde mevcut olan…

4 hafta önce

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz.