Kategoriler: SOSYAL MEDYA

Instagram Hesabı Nasıl Silinir ve Dondurulur 2021

Instagram, dünyada en çok kullanılan ilk üç sosyal medya platformu arasında yer almaktadır. Sosyal medya bağımlılığından kurtulmak için Instagram Hesabı Nasıl Silinir ve Nasıl Dondurulur sorularını yanıt verdiğimiz bu içeriğimizde direkt olarak linkler paylaşılmıştır.

Instagram Hesabı Nasıl Silinir 2021 Linki

Instagram hesabını tamamen silme işlemini yapmak oldukça kolaydır. Aşağıdaki linki takip ederek Instagram hesabınızı silebilirsiniz. Silme işleminin geri dönüşü olmadığı için ilerleyen süreçte pişmanlık yaşamamanız adına fotoğraflarınızı yedeklemelisiniz.

Silme işlemini yapmak için Instagram Hesabı Nasıl Silinir 2021 bağlantısını takip etmeniz yeterlidir. Bağlantıya tıkladıktan sonra eğer oturumunuz açık değilse oturum açın ve bağlantıya tekrardan gidiniz. Neden Silmek İstiyorsunuz sorusuna herhangi bir yanıtı verdikten sonra hesabınızı sildiğiniz alan açılacak ve bu alana şifrenizi girmeniz yeterlidir. Şifre girme işlemi de tamamlandıktan sonra “Hesabımı Kalıcı Olarak Sil” butonuna basmanız yeterlidir.

Silme işlemini başarıyla yaptıktan sonra eski kullanıcı adınızı bir daha alamayacağınızı unutmayın. Pişman olup yeniden Instagram hesabı açmanız durumunda farklı bir isimle kullanıcı adı almak zorundasınız. Hesabınızı tamamen silmeden önce dondurma işlemi yapmanız daha mantıklıdır. Instagram Dondurma İşleminin nasıl yapıldığını da içeriğimizin devamında öğrenebilirsiniz.

Instagram Hesabı Nasıl Dondurulur

Instagram Hesabını Dondurma Linki 2021

Instagram hesabınızı tamamen silmek yerine dondurmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Dondurma işlemi yapıldıktan sonra bir sonraki girişinize kadar hesabınız dondurulacak ve sizi takip eden kullanıcılar tarafından herhangi bir etkileşime giremeyeceksiniz.

Instagram Dondurma Linki 2021 bağlantısına tıkladıktan sonra hesabınızı donduracağınız alana gidebilirsiniz. İlgili bağlantıya gittikten sonra hesabınıza giriş yapın. Dondurma alanında “Hesabını Neden Kapatıyorsun” sorusuna cevap verdikten sonra şifrenizi girmeniz gerekiyor. Şifreyi doğru hatırlıyorsanız “Hesabı Geçici Olarak Kapat” butonuna basmanız yeterlidir.

Bu işlemleri mobil cihazınız üzerinden yapmanız mümkün değildir. Bu işlemler için bilgisayar yada mobil cihazınızın tarayıcısını kullanmanız gerekmektedir.

Hesabınızı tekrardan aktifleştirdiğinizde eski fotoğraflarınız hemen yüklenmeyebilir. Bunun sebebi de Instagram arşivinden sizin profilinizin çekilmesinin zaman almasından kaynaklanmaktadır. Bu yüzden yedeklemiş olduğunuz fotoğrafları tekrardan yüklemeyin çünkü arşivden dosyalar çekildiğinde aynı fotoğrafı iki kez yüklemiş olacaksınız.

Dondurma işlemini 7 günde bir kez yapabileceğinizi de unutmayın. Hesabınızı dondurduktan sonra açmanız halinde 7 gün boyunca tekrardan dondurma işlemi yapamazsınız. Yine dondurulan hesapların yeniden açılabilmesi için en az 3 saat beklemeniz gerekmektedir.

Instagram Türk Takipçi kazanmak içinde ilgili bağlantımızı takip edebilirsiniz.

Son gönderiler

Forza Horizon 4 Aldığı İndirimle Oldukça Cazip Bir Fiyata İndi

Forza Horizon 4 video oyunuyla ilgili olarak Steam platformu üzerinde yeni bir indirim gerçekleştirildi. Söz…

19 saat önce

Arama Motorlarının Çalışma Prensibi

Bir konuyla ilgili olarak alakalı internet sitelerini rahatlıkla bulmanıza imkan tanımakta olan arama motorlarının çalışma…

2 gün önce

Dell Laptop Menteşe Değişimi

Bilgisayarın ekranını sabitleyen menteşe mekanizmasının hasarlı parçalarının yenileriyle değiştirilmesidir. Dell laptop menteşe değişimi, ekranın düzgün…

4 gün önce

Bodrum Adana Uçak Bileti İle Keyifli Yolculuklar

TezFly olarak, Bodrum Adana uçak bileti arayışlarınızda size özel tekliflerimizle yanınızdayız. Seyahat deneyiminizi daha da…

1 hafta önce

Mahsun J. 2. sezon ne zaman çıkacak?

Röportaj Adam olarak bilinen Mahsun Karaca'nın ilk dizi projesi olan Mahsun J. büyük beğeni toplamıştı.…

2 hafta önce

Türkiye’nin Önde Gelen Influencer Ajansıyla Markanızı Büyütün

Günümüzde, influencer pazarlama stratejileri, markaların büyüme hedeflerine ulaşmalarında kritik bir rol oynar. Özellikle Türkiye'de, sosyal…

1 ay önce

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz.